Nieuws

6 Mei 2021: Vanaf heden hebben we geen hout meer in Schoonebeek maar staat alles aan de Marconiweg 3 in Coevorden.

5 Maart 2021: Soms lijken houthok en het krat haardhout wel voor elkaar gemaakt. Dit scheelt de klant heel wat uurtjes hout stapelen!

4 December 2020: Nieuw bezorgmateriaal! Hiermee zetten we het hout desnoods tot in uw houthok. Dat scheelt u toch weer mooi een middagje stapelen.

11 Augustus 2020: Pellets pellets pellets, vandaag kregen we een flinke voorraad A1 en A2 pellets.
Ook leuk: sinds vandaag verkopen we steigerplanken! Niet via de webshop (transport is een beetje prijzig) maar wel degelijk af te halen in Schoonebeek. De prijzen zijn 1,75-2,25 per meter, vergelijkt u dit eens met de bouwmarkt!!!

Nieuwe voorraad

Wij kennen geen bouwvak. We zijn druk bezig met het aanleggen van een wintervoorraad. Vandaag kregen we weer een mooie lading ovengedroogd eiken haarhout binnen.

Flinke bestelling

Zaterdag 18 July hebben we een volle vrachtwagen geleverd aan www.meervan-hout.nl. Het had even wat voeten in de aarde want we moesten er een vrachtwagen voor huren maar het is gelukt. Zoals te zien worden er netzakken van gemaakt en de productie is inmiddels in volle gang.

Het begin

Vandaag 10 Juni 2020 is het een spannende dag voor ons want de eerste vrachtwagen komt leveren. Waarschijnlijk omdat we een nieuw bedrijf zijn vielen we direct in de douane steekproef. Ze zijn ook echt gebleven tot de laatste pallet uit de vrachtwagen was maar gelukkig is alles dik in orde. Vanaf vandaag hebben we volop haardhout te koop!